Over ons
In 2007 hebben mijn zwager, Patrick de Bruijn en ik, Jeroen Wolff, een casco reddingssloep op de kop weten te tikken. We hebben haar heel toepasselijke 'de Bruine Wolf'' genoemd. Het is een stalen geklonken sloep, naar verluit afkomstig van een Japans vrachtschip. Met behulp van onze schoonvader hebben we haar omgetoverd tot een klassiek juweeltje dat heel geschikt is om met groepen mee te varen. Het idee om de sloep met schipper te verhuren was al snel geboren. Vanaf het voorjaar van 2012 kunt u met vrienden, collega‚Äôs of familie via rondleidenvaren.nl met een gezelschap van maximaal 12 personen, vanaf het water genieten van de Kagerplassen en Leiden en omgeving. U kunt in overleg aan boord stappen waar het u uitkomt in Leiden, of eventueel in Oegstgeest, Valkenburg ZH, Katwijk of Rijnsburg.

alt

de Kagerplassen

    

Rondleidenvaren.nl biedt u een dagdeel vullend programma. Om zowel van de natuur rond de Kagerplassen als het oude centrum van Leiden te kunnen genieten is een rondvaart van minimaal drie uur aan te raden. U kunt er ook voor kiezen om alleen over de Kagerplassen of alleen door Leiden te varen. Door Leiden kan eventueel ook in de avond wanneer de straatverlichting het oude centrum tot een sprookjesachtig decor heeft omgetoverd. Alleen een avondprogramma behoort ook tot de mogelijkheden. 
U vaart altijd met schipper zodat u de vrijheid heeft om van de schitterende omgeving te genieten.

De sloeptocht is heel geschikt voor een vrijgezellen-, familie- of bedrijfsuitje. Als u kleine kinderen mee aan boord wilt nemen, dan zijn er vier zwemvesten in kindermaat beschikbaar. Uiteraard is de keuze aan u waar u van boord wenst te gaan. Zo kunt u na het varen bijvoorbeeld met uw gezelschap uit eten. Zeker in het centrum van Leiden zijn er veel eetgelegenheden voor ieder budget. Desgewenst kan ik u adviseren.

 

Zowel de duur van de tocht als de route is geheel aan uw wensen aan te passen. Over het weer hoeft u niet in te zitten. Varen in de regen is voor niemand leuk. Wanneer de verwachting op neerslag aanzienlijk is, kunt u tot op de dag zelf kosteloos annuleren.

In overleg kan er ook voor drankjes en hapjes gezorgd worden. Vraagt u ernaar in uw mail of wanneer u mij belt op 06 24 263 763.

Ik hoop u dit vaarseizoen van harte aan boord van 'de Bruine Wolf' te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Wolff